Wie zijn wij

Four X Corporate Apparel is een goed ingevoerd textiel agentschap en gevestigd in het noorden van Nederland. Wij zijn een ervaren leverancier van gespecialiseerde werkkleding voor grotere ondernemingen.

Veel van onze klanten voorzien hun werknemers van compleet op maat gemaakte werkkleding en outfits. Om aan alle wensen van onze klanten op dit gebied te kunnen voldoen onderhouden wij relaties met een verscheidenheid aan fabrieken. Wij werken onder andere met grote fabrieken waar niet alleen het complete productie proces wordt gemanaged, maar welke ook garant staan voor een hoge productie output. Hiernaast doen wij ook zaken met kleinere en meer gespecialiseerde fabrieken. Daardoor zijn wij flexibel en kunnen wij zowel grote als kleine orders in een verscheidenheid aan producten uitvoeren.

Four X treedt op als full-service agent bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij zijn daarom betrokken bij iedere stap van het productieproces. Van het uitmonsteren van de kleding tot aan het inklaren van een zending en het transport ervan, wij kunnen het voor u regelen.

Four X hecht grote waarde aan twee zaken. Het leveren van de allerbeste producten voor de scherpste prijs/kwaliteit – verhouding vinden wij cruciaal. Daarnaast is het aangaan en onderhouden van goede en gezonde zakelijke relaties essentieel voor een optimale werksfeer. We zetten hoog in op deze doelen en hebben daardoor inmiddels al een klantenkring opgebouwd niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Engeland.

Wanneer u graag zou willen weten wat Four X voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons op voor een informatieve afspraak.